Rüyada Çalışmak Ne anlama gelir?

Rüyada  çalışmak, gerçek manasına yakın şekilde deyim edilir. Düş sahibinin uğraşına, hayat mücadelesine, ekmek parası peşinde olmasına delalet eder. Düşte çalışmak, tüm zorluklarına ve sıkıntılarına karşın hak yolundan ayrılmadan belki az fakat alın teri dökülerek kazanılmış olan paraya işaret eder. Düş sahibi, boğazından geçen lokmadan emin olduğu için cebinde parası az olsa da huzuru yerindedir. Hile, fesat veyahut hırsızlık yapmadan ekmek parasını kazanıyor olması dolayısıyla da yüreği rahattır ve sanki kendisinden huzurlusu ve mutlusu yoktur.

Rüyasında Çalıştığını Görmek


Düş sahibinin hayat sevincine ve mücadeleci ruhuna işaret eder. Bu düşü gören kişi, ekmeğini taştan çıkaran kişi olarak betimler. Hiçbir koşulda ve şartta elini kolunu bağlayıp, çaresizce oturmaz, limon satar, simit satar yeniden de ailesinin geçimini sağlar. Düş sahibinde bu hırs oldukça ileride büyük bir patron olacağı tabir edilir.

 

Rüyada Çalışma Arkadaşını Görmek


Düşünde çalışma ya da mesai arkadaşını gören kişi, çektiği tüm zahmetten ve sıkıntıdan kurtulacak demektir. Kişi, borçlarını ödeyerek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulacak, huzura kavuşacaktır. Bundan sonra kendisi için Allah kerimdir.

Rüyada İş Yerinde Çalışmak


Düş sahibinin tüm isteklerini yerine getirmesine ve mesut olmasına deyim edilir. İdeallerin gerçekleşmesi, istenilen hedeflerin tutturulması şeklinde açıklanır.

Rüyada Hastanede Çalıştığını Görmek


Düş sahibinin düzenli ve disiplinli yaşaması sayesinde hem keyfinin hem de kazancının yerinde olacağına delalet eder. Düşünde hastanede çalıştığını gören kişi ticaret hayatından umduğunu bulacak ve rakiplerini hep arkasında bırakacak demektir. Bu sayede mesut olacağı için, ehemmiyetli hiçbir hastalığı da olmayacaktır.

Rüyada İşe Girmek


Düş sahibinin yeni bir hayata adım atmasına delalet eder. Geçmişi unutup, yeni bir sayfa açmaya ve mesut olmaya yorulur.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski