Rüya tabirleri, rüya yorumları, rüyada eczane görmek, rüyada eczane anlamı, rüya tabirleri.
Rüyada eczane görmek, başta eğitim müesseselerine başka bir deyişle kişinin ilim, irfan, fen, matematik daha kolay bir tabirle okul yada üniversite gibi yerleri işaret eder.
Lakin bu yerler yalnızca okullar olarak değil, kişinin kendini geliştireceği ilim irfan kazancağı her türlü mekân olarak deyim edilir. Başka bir deyişle düşün manası sadece okul ile hudutlu değildir. Düşte eczane görmek diğer yandan da düş sahibinin sıhhat meselesi olmayacağına, baş ağrısı, grip veyahut nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına ve ilaca ihtiyacı olmayacağına deyim edilir.
Rüyada Eczane Açmak
Rüyasında eczane açtığını gören kişi uzun vakitten beri beklediği güzel bir gelişme yaşayacak demektir. Bu gelişme kendisi konusunda değil, çok sevdiği ve önem verdiği bir kişiyle alakalıdır. O kimsenin iyi olduğunu öğrenecek ve çok mesut olacaktır.
Rüyada Eczane Aramak
Rüya sahibinin bir derdine şifa olacak kişiye delalet eder. Bu kimse, büyüklerinden öğrendiği kimi yolları uygulayarak, rüya sahibinin şimdiye kadar halledilmeyen meselenini halledecek demektir. Belki de bir koca karı ilacı olarak değerlendirilebilir.
Rüyada Eczaneden İlaç Almak
Düş sahibinin hastalığını atlatmasına ve yataktan kalkarak, hayatına kaldığı yerden devam etmesine delalet eder. Düş sahibi şayet yemesine, içmesine dikkat eder, vaktinde uyur, vaktinde uyanırsa bundan sonra hiç sağlık meselesi yaşamayacak ve tamamıyla sağlığına kavuşacak demektir.
Rüyada Eczaneye Girdiğini Görmek
Bu rüya da sağlık ile tabir edilir. Rüya sahibinin düzenli ve disiplinli bir hayat sürmesi vaziyetinde hiçbir kötü hastalığa yakalanmayacağına ve uzun bir ömrü olacağına işaret eder.
Rüyada Eczacı Olduğunu Görmek
Rüyasında eczacı olduğunu gören kişinin düşü, bir takım sıhhat meseleleri olduğu ama kişinin üzerine düşeni yapıp, doktora gidip, doktor tavsiyesindeki ilaçlarını kullanması vaziyetinde hastalığının ilerlemeden yok olacağına ters takdirde sıhhatinin bozulacağına delalet eder.
Yorum Gönder
1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.