Rüyada Ebe Görmek Ne demek?

Rüya tabiri, rüyada ebe görmek, rüyamda ebe gördüm, rüyada hastabakıcı görmek, rüyada ebe olmak, rüyada hemşire görmek.

Rüyada ebe görmek, hayırlı bir kişi ile karşılaşmaya ve ondan hayır görmeye işaret eder. Eli bol, akıllı, eğitimli, görgülü ve asil bir kişinin varlığına yorulur. Topluma yararlı işler yapmakla bilinen, herkes tarafından saygı gören ve sevilen bir kimse üzerinden izah edir. Bu kişinin insanlığa yararı olacağı işler için tüm olanaklarını seferber edecek derece koca yürekli  kimse olduğu ve yüce gönüllü olduğu yorumu yapılır.

Rüyada Ebe Olmak


Rüyada  ebe olmak, düşü gören kişinin yaşam standartlarının artacığına ve sıkıntısının biteceği manasına gelir. Bir kişiden gelecek hayır sayesinde parasal yükümlülüklerin hafifleyeceği ve borçların ödeneceği şeklinde dile getirilir.

 

Rüyada Ebelik Yapmak


Rüyada ebelik yapmak, huzurlu bir hayata kavuşmaya yorulur. Düşü gören kişinin sağlam ve iyi bir düzen kurmayı muvaffak olacağına, işlerini yoluna koyacağına ve etrafının de güzel ve hayırlı kişilerle dolacağına alamet eder.

Rüyada Hemşire Görmek


Rüyada hemşire görmek, düş sahibinin zor vaziyette olan bir yakınının başını dertten kurtarmak için ona karşı büyük bir fedakârlık yapıp, örnek bir insan olacağına ve onun için malından ve parasından harcayacağına delalet eder. İyi karakterli ve iyi kalpli bir kişi olmaya yorulur.

Rüyada Hastabakıcı Görmek


Rüyada hastabakıcı görmek, düşü gören kişinin en zor hatıranda desteğini kendisinden esirgemeyecek, ona kol kanat gerecek, açığını ve eksiğini kapatacak, ayıbını örtecek ve düştüğünde kendisine el uzatıp ayağa kalkmasını sağlayacak birine deyim edilir.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski