Rüyada Babayı Hasta Görmek Ne demek?

Rüyada babayı hasta yada rahatsız görmek, hayra yorulmaz ve kişinin karı birliğinin dağılmasına illet olacak acıklı olaylar yaşayacağını, güvendiği insanlardan ziyan göreceğini, aldatılmaya, hileye okunuşu haksızlığa uğrayacağını bildirir.

Gerçeklik hayatta da aile üyelerinden birinin tutku veya yitme haberinin alınacağı şeklinde yorumlanan rüya, itibarın zedelenmesi okunuşu gururun kırılmasıyla sonuçlanacak müşterek girişime okunuşu salık verir. Kişinin babası temel hayatta hasta ise iyileşir okunuşu esenlik durumu henüz da iyiye gider. düş sahibinin yakınlarından gördüğü haksızlıklar okunuşu kıtır yüzünden, dürüst, vefakâr insanlara ihtiyaç duyarlı ağıl geldiğini, insanlara ön güvenini yitireceğini ve kişisel ilişkilerindeki zayıflamayla beraber giderek içine kapanacağını dışa vurum eder.
Rüyada Babayı Hasta Etmek
Rüya sahibinin önemli bir günah sonucu istemediği durumlara düşeceğini okunuşu sonuçlardan dolayı büyük teessür süresince kalacağını alamet eder. Babasını hasta ettiğini gören kimse dini açıdan da makro eş günaha bulaşır okunuşu sav zamana af dilemesi gerekir. Evli kimselerin zat hatalarından ve çok davranışlarından ötürü mübayenet yaşayacaklarına, ayrıntılı müddet uğraşmaları sonucunda eşleri ile yeniden bir kez araya geleceklerine amma eskisi gibi karı birliğini koruyamayıp bir daha ayrılacaklarına yorumlanır.
Rüyada Babayı Hasta Olup Yatağa Düşmüş Görmek
Umutların tükendiği benzer duruma işarettir okunuşu çoğunlukla işlem konusunda yaşanacak önemli aksiliklerin habercisidir. Kişinin iflasına sebep olacak çokça harcamalara, geleceği düşünmeden devinim erişmek neticesinde ailesini güçlükle durumda bırakacak olmaya da yorumlanır. Servet sahibi kimselerin maddesel güçlerini koruyamayarak, kötü niyetli insanların oyuncağı haline geleceklerini okunuşu dostlarıyla düşmanlarını ayırt edememelerinden ötürü makro sıkıntılara maruz kalacaklarını da delalet eder.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski