Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelir

Bir kişi rüyasında dağ görmüş ise ekonomik anlamda huzura erişeceğine işarettir. Rüyada dağ görmek müdürlük, mülk ve liderlik, zafer bulma ve bir çok anlamda rahatlamaya işaret eder.

Dağın üzerinde bulunmak kadri yüce birine yakın olmaya, Dağı çıkarak tepesine erişmek yüksek bir idarecinin himayesine yahut büyük bir memuriyete, Dağdan indiğini görmek, mevki ve kıdem kaybetmeye, Dağdan düşmek halk içinde değer yitirmeye ve dince eksikliğe, düşerek bir yerini incitmek yahut kırmak alana gelecek zarara, Dağın yerinden kopması bir devletin yahut anlayışın çökmesine ve halkının dağılmasına, Dağın titremesi milletin uyanmasına, titremeyle beraber çatlaklar oluşması idare zaafiyetine, Dağın yanması ülke resinin ölmesine, dağda görülmüş büyük ağaçlar ve tüm yönetimdekilerin iyi niyetli çabalarına yahut kişiye devletten erişecek ihsan ve alakaya, Dağı çıplak ve yalnızca toprak olarak görmek yöneticilerin topluma yararı olmadığına, Dağın keskin diken ve yabani çalılarla kaplı olduğunu görmek ısırıcı ve kopluma ancak zararı dokunan idareye, Dağda vahşi hayvanları görmek, devlet kademesinde zarar veren iş gören yahut kamu malına zarar veren yöneticilere, Dağda dolaşmak, bulunduğu ülkenin güzellik ve nimetlerinden yararlanmaya yahut idare ve devlet ile ilgili bilgi sahibi olmaya, Dağın fare vs. doğurması umulan şeylerin boşü çokmüsonü, Dağın oğlan doğurması o ülke için hayırlı ve dirayetli bir yöneticinin geleceğine, Kız doğurması, ülkenin bolluk ve bereket görmesine, Dağa kar yahut yağmur yağması devlet ve ulus için hayra; taş, çamur vs. yağması devlet ve milletin karşı karşıya kalacağı musibetlereişaret eder.

Düşte dağ görmek kötü talih ve tekdüze bir iş hayatını simgeler.

Rüyada dağ genelde hayra yorulur. Bir dağa tırmandığını gören kimse, çok büyük emek vererek, kendi gücüyle amaçladığı şeylere erişecek demektir. Dağdan yuvarlanmak veya düşmek kendi çabasıyla çıktığı mevkiden yeniden kendi hataları yüzünden ayrılmak mananındadır. Dağları izlemek, üstesinden gelmesi zor olan kimi işleri çözdüğünüz için ödüllendirileceğiniz mananına gelir.

Dağ görmek veya dağa tırmanmak, yükselip çok büyük başarılara imzalayacağınızın işaretidir. İtibar ve para sahibi olacak, herkesin takdirini kazanacaksınız.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski