En Güzel Tanışma Mesajları

En Güzel Tanışma Mesajları

En Güzel Tanışma Mesajları
Tanışmak istediğinzi biriyle tanışmak için neler yapmalısınız mutlaka düşünmüşsünüzdür fakat bir çıkar yol bulamadıysanız bakın sizler için bir kaç önerimiz ve güzel tanışma mesajları paylaşacağız umarım işinize yarıyacaktır.

Dikkatlice okumanız siizn için iyi olacaktır sakın unutmayın...

Tanışmak istediğiniz kişi ile birlikte eğlence amacı ile tanışmaktan kaçının. Ayrıca tanışmak istediğiniz kişiye onur kırıcı sözler sarf etmekten kaçının. Tüm bunlar ahlak dışı olmakla beraber dinimize göre de uygun görülmemektedir.

Karşınızdaki kişiye karşı dürüst olduğunuz ve kendiniz olduğunuz sürece aslında tanışma mesajlarına ihtiyacınız bulunmamakta. Tanıştığınız kişinin karşısına çıkarak, onunla neden tanışmak istediğinizi dürüst bir şekilde dile getirmeniz dahilinde sizin dürüst davranışlarınızdan etkilenerek tanışma isteğinizi düşüneceğinizden emin olabilirsiniz.


Sizler için hazırlanmış tanışma mesajlarından bir kaç tanesi şöyle; 

İlk olarak dürüst olmak gerekirse; sizinle tanışmak ve nasıl bir kişilikte olduğunuzu düşünüyor ve uyumlu olduğumuz takdirde ciddi bir gelecek düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Merhabalar öncelikle belirtmek isterim ki amacım kötülük değil ve sadece sizinle tanışmaktır. Hem dış güzelliğiniz hem iç güzelliğiniz olduğunu düşünüyorum. Siz de kabul eder ve uygun görürseniz konuşmak, tanışmak isterim.

Selam, profilinizi dikkatimi çekti ve izinsiz biraz inceledim kusuruma bakmayın. Profilinizde paylaştığınız yazıları okurken sanki benim hislerimle yazıldığını fark ettim. Bundan dolayı tanışmak isterim acaba mümkün müdür?

Sözler Diyari sayfamızı sizler için hazırladık.Güzel Sözler,Anlamlı Sözler,Aşk Sözleri,Dini Sözler,Özlü Sözler ve Ünlü Sözleri şeklinde derlenmiştir. Bazı sözler de hatalarımız var ise affola ve sizlerde bu hataları görürseniz lütfen bilgi vermekten çekinmeyiniz.
Daha yeni Daha eski