İnstagram Cuma Mesajları

Sayfa İçeriği: İnstagram Cuma Mesajları Kısa, İnstagram Hikaye Cuma Mesajları, İnstagram Cuma Akşamı Mesajları, İnstagram Cuma Etiketleri, İnstagram Cuma Mesajları Dini, İnstagram Cuma Mesajları Facebook

Bu güzel sayfada sizler için en güzel instagram Cuma mesajlarını hazırladık. Sayfadaki instagram hayırlı Cumalar mesajlarını facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın.

İNSTAGRAM İÇİN CUMA MESAJLARI

İnstagram Cuma Mesajları
İnstagram Cuma Mesajları

Manşet: Şükür ki; karanlığı aşan, Cuma’ya ulaşan dualarımız var. Hayırlı Cumalar.

Hayırlı, sağlıklı ve huzurlu Cumalar.

Selam ve dua ile Cumanız mübarek olsun.

Cumanız aşk ola! Hayırlı Cumalar.

Tüm güzel şeyler sabırdan sonra gelir. Hayırlı Cumalar.

Cumanız güller kadar güzel olsun. Hayırlı Cumalar.

Ya selam! Rabbim dualarımızı kabul eyle! Hayırlı Cumalar.

Dualarınızın kabul olması dileğiyle, hayırlı Cumalar.

Yeni güne bismillah Cumaya kavuşturan Rabbime şükürler olsun.

Cuması aşk olanın aşkı baki olsun. Hayırlı Cumalar.

Hasret dualar biriktirir. Gerisini Allah bilir. Cumanız mübarek olsun.

Gönüller duada birleşince Cumalar güzelleşir. Hayırlı Cumalar.

Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi üzerimizde olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah size: Kulum senden razıyım, desin inşallah. Hayırlı Cumalar.

Rabbim sevdiği kullarından eyle eylesin bizi. Cumanız mübarek olsun.

Düne tevbe, bugüne secde, yarına dua yakışır. Hayırlı Cumalar.

Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Cumamız mübarek olsun.

Cumalar mübarektir. Öyleyse duanız bol olsun. Hayırlı Cumalar.

Şükür ki; karanlığı aşan, Cuma’ya ulaşan dualarımız var. Hayırlı Cumalar.

Cumanın hürmetine içimizden geçenlere… Amin. Hayırlı Cumalar.

Bazı insanlar, bazı insanlara şifadır. Allah şifanızı versin. Hayırlı Cumalar.

Sen hep hayırlısı de, Allah hayırlısını nasip etsin. Hayırlı Cumalar.

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Huzura giden bütün yollarımız açık olsun inşallah! Hayırlı Cumalar.

Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar.

Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Uyandırana hamd, bunu okuyana selam olsun. Amin diyenin her arzusu gerçek olsun. Evi bereketle dolsun. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım Cuma günleri kazanacağımız sevapları, nurdan mürekkeplerle yazdır meleklerine. Amin. Hayırlı Cumalar.

Ahlakın güzeli, rızkın helali, dünyanın saadeti, ahiretin cenneti, Peygamber efendimizin şefaati, hepinize nasip olsun inşallah. Hayırlı Cumalar.

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap hayırlı cumalar.

Allah’ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Cumanız mübarek olsun.

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar.

İlahi yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim. Allah cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı cumalar.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.

Güneşin pembeliği ile doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı Cumalar dilerim.

Allah’ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem. Diyen sevgilinin (sav) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Bazı dostlar vardır sana lutfedilen. Allah’ım iyi ki verdin denilen varlıkları uzakta da olsa dua edilen, değer verilen, candan öte, cam bilinen dostlara selam olsun. Hayırlı olsun.

Cumamız mübarek dualarımız ve tövbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun. Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin.

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum’a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem’ diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Dua cevapsız kalmaz. Belki ben duanın da bir dili olabileceğini düşünmedim. İstedin mi bir kere değil bin kere gideceksin kapısına ve neyi, neden istediğini bileceksin. Hayırlı Cumalar.

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Cumanız mübarek olsun.

Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. (Cum’a, 62/9) Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin! Tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski