Rüyada Açılmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada açılmak, rüyayı gören kişinin yeni başlangıçlar yapacağı, yeni yollara gireceği ve değişik işler tecrübe edeceği mananına gelir. Düş sahibinin yaşadığı etrafı, mesleğini ve çevrenindeki kişileri değiştirmeye karar vereceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, fiziksel olarak da kimi farklıklara gideceğine işaret eder. Düş sahibi yenilenecek, tazelenecek ve kendisini çok iyi hissedecek demektir.

Rüyada Denize Açılmak

Rüyayı gören kişinin sakinleşmeye, kafasını boşaltmaya, gerginliğinden, yorgunluğundan, umutsuzluklarından, yaşadığı acılardan ve kötü olayların tesirinden kurtulmaya ihtiyaç duyduğu mananına gelir. Düş sahibinin bir müddet herşeyden ve herkesten uzak olmak istediğine işaret eder.

Rüyada Tekneyle Denize Açılmak

Rüyayı gören kişinin eğlenceli ve keyifli günler geçireceği, doyasıya güleceği, gezeceği, istediği saatte uyuyacağı, istediği saatte uyanacağı şeklinde kabul edilir. Düş sahibinin özgürce geçireceği vakitlere alamet eder.

14

Rüyayı gören kişinin ferahlayacağı haberler duyacağına, içindeki sıkıntıdan, evhamdan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylelikle yüreğine de su serpileceğine delalet eder.

Rüyada Gemiyle Denize Açılmak

Rüyayı gören kişinin büyük hayalleri, beklentileri ve emelleri olduğuna, bunlara erişmek için gayret gösterdiğine, bu uğurda hiçbir zahmetten, zorluktan ve sıkıntıdan da çekinmeyeceğine işaret eder. Düş sahibinin uçsuz bucaksız düşleri olduğuna yorulur.

Düşte Sandalla Denize Açılmak

Düş sahibinin konser, sinema veyahut daha değişik bir sosyal etkinliğe katılacağına, arkadaşlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, günlük hayatın ve iş hayatının gerginliğinden kurtulacağına deyim edilir ve düşü gören kişinin zevki sefa yaşayacağına, tüm negatif elektriğinden arınacağına söylenti edilir.

Düşte Kapalıyken Açılmak

Düşü gören kişinin bir kararından döneceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına bu yüzden de yenilik yolunu seçeceğine alamet eder.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski