Rüyada Bagaj - Valiz Toplamak Görmek

Rüyada bagaj görmek, iş hayatında gerçekleştirilen çalışmalar için yapılan araştırmaların yeterince incelenmemesi nedeniyle hatalı bir şekilde ilerleneceğine, bu vaziyetin büyük parasal zararlara yol açacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor vaziyetlere düşüleceğine, rakiplerle uzun müddetli bir tartışmaya girileceğine ve uzun ve parasal açıdan büyük sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder. Bu arada, aile hayatında huzursuzluk yaşamaya ve zorluk çekmeye delalet eder.

Rüyada Araba Bagajı Görmek
Kişinin, işlerinin yoluna gireceğine, bahtının döneceğine, başarılı işlere imza atılacağına, yakın vakit içinde büyük parasal kazanç ele geçirileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, bol ve hayırlı kazançlar ele geçirileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine ve rahatlığa çıkılacağına söylenti eder.

Rüyada Araba Bagajına Binmek
Kısa müddet içinde atılacak doğru adımlar sayesinde kariyer tasarınında çok büyük bir sıçrama yapılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, tinsel olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıhhat meselelerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski