Rüyada Babaanne Görmek Ne demek?

Rüyada babaanneyi görmek murada ermek, uzun ömürlü olmak ve zenginlik olarak açıklanır. Düşünde babaannesi gören kişinin işleri yoluna, hayatı düzene girer, kısmeti artıp zenginliğe doğru yol alır. Hiç ummadığı yerlerden parasal destek gelir, hastaysa şifa bulur, borcu var ise borcunu öder. Yolunuza devam ederken büyüklerinizden alacağınız güzel nasihatlere işaret eder. Hayırlı bir yurttaş olacağınıza, tüm toplum için hayırlı işler yapacağınıza delalet eder.

Rüyada babaannesini ağlarken görmek, hayra alamet değildir. Düşte babaannesinin ağladığını gören insan için hayatın raydan çıkacağına işaret eder. Daimi hoşnut olmadığı, mutsuzluk verici işlerde bulunacağı, sıhhat problemlerinin nüksedebileceği, borç altına girebileceği, yakın vakit da sıkıntılı ve zor vakitlere girebileceğine delalet eder.

Rüyada Babaannenin Can verdiğini Görmek
Düşte babaannesinin can verdiğini gören kişi büyük borç altına girer, hayatında çok yakın olarak uzun, zorlu, sıkıntılı ve kederli bir zamanın başlayacağına ve vaziyeti düzeltmek için kişinin elinden bir şey gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada Babaanne ile Dövüş Etmek
Düşte babaannesi ile dövüş eden kişi de babaannesinin can verdiğini görmesi gibi açıklanır ancak gerek borcundan, gerekse hayatındaki bu zorlu zamanlardan kurtulup toparlanacağına, bu günlerin uzun sürmeyip tekrar aydınlık zamanlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Ölü Babaanne Görmek
Gerçek hayatta can vermiş olan babaannesini düşünde gören kişi, sevineceği bir veyahut ansızın fazla haberin geleceğini, ya da işlerinin yoluna gireceğini yeni bir terfi alacağını, hayatında mutlu ve huzurlu günlerin başlayacağını işaret eder. Gerçek hayatta ölü olan babaanne ile düşte konuşmak bekârsanız yeni bir eşe, bir nasibe, yeni bir çocuğunuz olacağına, yeni arkadaşlar kazanacağınıza ya da yeni arkadaşlıklar kuracağınıza işaret eder. Düşte görülen ölü gerçek hayatta diri getirir şeklinde tabirler bulunmaktadır.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski