Rüyada Cami Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada cami görmek güzel ve iyidir. Düşünden cami gören kişinin ekmeğine haram karışmaz. Bu kişi dinine düşkün ve düzgün bir kişidir ve dini vazifelerini her zaman yerine getirmeye çalışır. Cami bu arada para kazanmak için bir işle meşgul olmak mananına gelir. Şehirde görülen cami saygı duyulup, saygı edilmesi şart olan aile büyüklerine işaret eder. Günahsız birinin camiye girdiğini görmesi çok güzel şeylere yol açar. Ruhun ve bedenin temizliğine, adaletli olmaya, eline, diline ve beline hakim olmaya ayrı olarak dine duyulan sevgi ve saygıya işaret eder. Caminin tavanı ülke yöneticiliğinde en üst mevkide olan kişiyle olan samimiyete delalet eder.

Rüyada Cami Yaptırmak
Düşte cami yaptırmak tıpkı gerçek hayatta cami yaptırmak gibi hayırlı bir iştir. Düşünde cami yaptırdığını gören kişi büyük bir ilim adamı olabilir. Ayrıca cami yaptırmak düş sahibinin umreye yapacağı ziyarete ve kendisi gibi dini bütün ve tüm dini vecibeleri yerine getiren biri ile yapacağı izdivaca işaret eder.

Rüyada Camiye Girdiğini Görmek
Rüyada camiye girdiğini görmek rüya sahibinin tövbe etme haysiyetine nail olacağına işaret eder. Şayet düş sahibi camiden içeri girdiğini ve alnını seccadeye değdirerek Allah’a secde ettiğini görürse tövbe ederek hidayete erecektir. Şayet caminin kapıları açık ise bolluk, kapalı ise sıkıntıya delalet eder.

14
Düş sahibinin camide can verdiğini görmesi çok hayırlı bir düştür. Bu düşe göre kişi bu dünyadan tüm günahlarından arınmış olarak pak ayrılacak demektir.

Rüyada Camide Namaz Kılmak
Düşte camide namaz kılmak güzel ve hayırlıdır. Düş sahibi şayet camide namaz kıldığını ve namazını bitirme haysiyetine nail olduğunu görürse bu düş sahibinin istediklerinin ve gönlünden geçen dileklerin gerçek olmasına işaret eder.

Rüyada Cami Minaresi Görmek
Mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin, temiz bir ahlaka sahip olması sayesinde herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, bu sayede sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, parasal ve içsel açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa vakitte çok iyi işlere imzalayacağına, kendisini hiç beklemediği ve düşünmediği kadar güzel bir işin başında bulacağına delalettir. Düşte cami minaresi yapmak, güzel bir işin başlamasına vesile olmaya, topluma faydalı bir insan olmaya, iş ile ilgili sıkıntı çeken birine destek olmaya, Allah yolunda çok hayırlı işlere imzalamaya, yoksul fukaraya yardım konusunda bir ortaklığa önayak olmaya ve meselelerin çözümü için adım atmaya alamet eder.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski