Rüyada Dar Sokak Görmek Anlamı

Rüyada dar sokak görmek, bir sınavdan geçileceğinin habercisidir. İşler yolundayken bir anda sıkıntı içine düşecek olan düş sahibinin, etrafında kimin kendisine arkadaş, kimin düşman olduğunu fark edeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olmasına rağmen farkedemediği riyakar kişilerin varlığını öğreneceğine işaret eder.

Dar sokak görmek, başa gelecek kötü bir olayın, kişinin tüm hayatını etkileyecek çok ehemmiyetli bir derse kapı aralayacağına ve bu yüzden çekilen sıkıntılar karşısında hiçbir zaman başkaldırı edilmemesi gerektiğine karşı bir ikazdır. İslami olarak da kişinin sınanacağı kimi olaylara maruz kalacağını ve nefsiyle mücadele etmesi gerekeceğini bildirir. Genç kimseler için kurmak istedikleri geleceğe ulaşmak için biraz daha fazla çaba göstermeli, sabırlı olup, yollarından şaşmamaları halinde isteklerine kavuşacaklarını bildirir.

Düşte Dar Sokakta Yürümek


Sebat etmek, sabırlı davranmak, tolerans ve anlayış düzeyini artırmak anlamına gelir. Zorluklarla dolu bir yola girecek olmanın ve bu yolun nihayetinde kişinin başlangıçtan evvelki halinden yapıt kalmayacağına, tertemiz biri haline geleceğine ve hayata bakışının tamamiyle değişeceğine işarettir. Çile dolu bir hayatın sonunda ele geçecek refaha ve huzura, kötü başlayan olayların bitmesi için sabırlı davranmak gerektiğine, güçlükler karşısında asla pes etmeden yaşanacağına da alamettir.

 

Rüyada Dar Sokaktan Geçmek


Dar bir sokaktan geçmek ve sonrasında geniş bir alana erişmek, deşarj olmak mananına gelir. Borçların silinmesine, önceden kaybedilen bir arazi, hane veya arsanın geri alınacağına da delalettir. Ruhen huzur bulmaya, matem sürecinde olanların normal hayatlarına döneceklerine ve hayatın daha sakin, huzurlu bir hale geleceğine değin işarettir. Dini açıdan kişinin sınanacağı bir olay vasıtası ile ehemmiyetli bir yanlıştan döneceğine ve içindeki Allah inancının çok daha fazla kuvvetleneceğine deyim edilir.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski