Rüyada Dayı Görmek

Rüyada dayı görmek, amca görmenin baba tarafına delalet ediyor olması gibi, dayı da anne tarafındaki akrabaları ile deyim edilir. Düş sahibinin anne tarafından birinci derece ve daha uzak olan akrabaları tarafından çok sevildiğine, değer gördüğüne ve el üstünde tutulduğuna işaret eder. Düşünde dayısını gören kişi için geleceğini düşünen bu yüzden de daimi olarak geleceğine yatırım yapan kişi olduğu yorumu yapılır. Bu kişi kazandığı paranın üç kuruşunu yiyorsa bir kuruşunu da çocuklarının geleceği için bankaya yatırıyordur diye dile getirilir.

Rüyada Dayıyla Evlenmek


Rüya sahibinin kendisini hayal dünyasına kaptırdığına ve dünya döndükçe gerçek olması olası olmayacak isteklere kapılmasına işaret eder. Düş sahibi artık dilek boyutunu da geçmiş, hayali düşünceler ve istekler içerisine girmiştir.

 

RüyadaDayı ile Konuşmak


Rüya sahibinin her geçen gün mal varlığının artması ve daha çok kar ele geçirmesi manasına gelir. Düş sahibi ticaret hayatında markasını en tanınmış isim yapmayı muvaffak olacaktır.

Rüyada Dayı Erkek çocuğu Görmek


Düş sahibinin dillerde sakız olmasına ve kendisine iyi gözle bakılmamasına kapı aralayacak bir hata yapmasına yorulur. Düşünde dayısının erkek çocuğunu gören kişi kendisinden beklenmeyecek bir iş yaparak, herkesin kendisinden soğumasına kapı aralayacaktır.

Rüyada Dayı Kızı Görmek


Bir işin pozitif istikamette sonuçlanmasına ve düş sahibinin yüzünün gülmesine işaret eder. Düş sahibi bu iş sayesinde yokluktan kurtulacak ve beklediği rahata kavuşacaktır.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski