Rüyada El Öpmek Anlamı

Rüyada el öpmek çok hayırlıdır, her şeyde bereket olacağına ve düş sahibini evlat sahibi olacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işaret eder. Rüyada el öpmek bu arada itibar görmeye delalet eder. Bir kimse rüyasında hiç tanımadığı ve önceden hiç görmediği birinin elini öperse bu onun etrafında hep iyi anıldığının, sevildiğinin ve saygı gördüğünün işaretidir.Bir kimse rüyasında can vermiş birinin elini öperse şayet herkes tarafından sevildiğinin ve saygı gördüğünün işaretidir. Bu kişiye herkes çok güvenir ve her yaptığı işi takdir eder ve onu destekler.

Rüyada Annenin Ve Babanın Elini Öpmek
Bir kimse rüyasında anne ve babasının elini öptüğünü görürse eğer bu, rüya sahibinin anne ve babasına olan bağının kuvvetli olduğuna ve aile kavramını çok önemsediği anlamına gelir.

Rüyada Eşinin Elini Öpmek
Bir kimse rüyasında karısının elini öptüğünü görürse eğer bu, rüya sahibinin aile içi muhteşem bir huzur ve mutluluğa işaret eder.

Rüyada Sevgilinin Elini Öpmek
Rüyada sevgilisinin yada nişanlısının elini öptüğünü görmek, sevgiliye karşı olan hassasiyeti ve düşkünlüğü gösterir. Rüyasında sevgilisinin elini öptüğünü gören erkek veya kadın sevgilisine sevgi ile bağlı olduğu ve  onu safiyane duygularla seviyor demektir.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski