Rüyada Ehliyet Görmek

Rüyada ehliyet görmek, iyi günler görmeye, sıkıntılardan, yokluktan ve borçlardan kurtulmaya, hedeflerine emin ve akıllı  bir şekilde ilerlemeye, başarılı olmaya, hayallerine kavuşmaya ve huzurlu yaşamaya işaret eder. Düş sahibinin çok nasipli olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği muvaffakiyet sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına söylenti edilir.

Rüyada Ehliyet Almak

Rüyada ehliyet almak, kişinin heyeti bir düzeni olsun diye gösterdiği emeğin ve verdiği mücadelenin boşa gitmeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına ve insanlar içinde sözü geçen kişi olacağına alamet eder.

Rüyada Ehliyet Kaybetmek

Rüyada ehliyet kaybetmek, düşü gören kişinin gerçekte ne istediğini bilemez olmuş bir vaziyete düşeceğine, hayatı ve kendisi için sıhhatli kararlar alamayacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına ve mutsuz oldukça da daha çok hata yapacağına delalet eder.

Rüyada Ehliyet İmtihanını Kazandığını Görmek

Rüyada ehliyet imtihanını kazandığını görmek, düş sahibinin hayatında gerçekleştirmek istediği her işi muvaffakiyet ile gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel nasipler ele geçireceği, bahtının ve bahtının açık olacağı mananına gelir. Kişinin hak ettiği güzel hayata kavuşacağına deyim edilir.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski