Rüyada El Bombası Görmek

Rüyada el bombası görmek, düş sahibinin aralarında hiçbir kan bağı olmadığı halde, kendisine ailesinden daha yakın olan, kötü hatıranda yanından ayrılmayan, kahrını çeken, derdini dinleyen, yaralarına ilaç olan ve onu hiç yalnız bırakmayan bir kimsenin varlığına işaret eder. Bu düş bu arada parasal manada çok kuvvetli, ismi olan, makamı yüksek bir kimse sayesinde bol kazanca mala işaret eder.

Rüyada El Bombası Patlaması
Düşünde bir el bombasının patladığını gören kişinin hayatında negatif olaylar yaşanacak ve bu olaylar rüya sahibinin hayatını kökten değiştirecek ve kendisini de çok sallayacak demektir. Açlıkla terbiye edilmeye deyim edilir.

Rüyada El Bombası Tutmak
Bir kişi rüyasında elinde bir el bombası tuttuğunu görürse şayet, bu o kişinin karşısına çıkacak bir talihe işaret eder. Rüyayı gören kişinin, çok büyük bir fırsat yakalayacağına ve bu fırsatın kendisini düze çıkarıp, mutluluğa ve kurtuluşa götüreceğine yorulur.

Rüyada Bir Yeri Bombalamak
Rüyada bir yeri bombalamak, rüya sahibinin herkes tarafından alkışlanacak ve çok ses getirecek bir iş yapacağına bu sayede ismini yükselteceğine ve çok kişinin güzel dilekleri ile karşılaşacağına delalet eder. Kişinin başarılarının herkes tarafından duyulacak kadar büyük ve ehemmiyetli olacağına tabir edilir.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski