Rüyada Ekmek Görmek

Rüyada ekmek almak, rüyada ekmek görmek, rüya tabirleri sitemizde "E" harfi kategorisinde yer alır. Rüya ekmek görmek ne anlama gelir?

Rüyada Ekmek Satın Almak
Rüyada ekmek satın almak, iş hayatında yapılan ve herkesi imrendiren işler sayesinde çok güzel ve başarılı bi,r mevkiye ulaşacağa ve yüklü miktarda para ve mal kazanılacağına delalet edilir.

Rüyada Fırından Ekmek Almak
Rüyada  fırından ekmek almak, düş sahibinin, kendisinin alamadığı eğitimi çocuklarına aldırdığına ve çocukların da okullarında istenen başarıyı fazlasıyla göstereceklerine işaret edilir.

Rüyada Bakkaldan Ekmek Almak
Rüyada bakkaldan ekmek almak, rüyayı gören kişi için çok hayırlı bir rüyadır. İş hayatında çok büyük ve başarılı çalışmalara gireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına ve nasibinin açık olması sayesinde daha çok kazanıp bu arada yardım için de harcayacağına delalet edilir.

Rüyada Birinden Ekmek Almak
Düşte birinden ekmek almak, düş sahibinin, uzun vakitten beri işsiz olması nedeniyle ile iş aradığını ve kendisine göre bir iş bularak başka birisinin ekmeğini yediğine alamet edilir.

Rüyada Ekmek Çalmak
Düşte ekmek çalmak, düşü gören kişi için hayırlı bir düş değildir. İş hayatında ve aile hayatında çok meseleli ve sıkıntılı bir döneme girildiğine, sosyal hayatta da bu vaziyetin tesirinin devam edeceğine ve bu yüzden yaşanabilecek kötü ve tartışmalı vaziyetlerden uzak durması gerektiğine deyim edilir.

Rüyada Ekmek Yemek
Düşte ekmek yemek, iş hayatında çok büyük ve başarılı işler için adım atılacağına ve bu sayede çok büyük paralar kazanıp bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet edilir.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski