Rüyada El Görmek Ne demek?

Rüyada el görmek, bir kimse rüyada el görmesi kişinin gücüne, sahip olduğu kudrete, üstüne titrediği ve ehemmiyet verdiği şeylere, değer verdiklerine işaret eder. Düşte elin açık olması kişinin elinin bolluğuna, ikramda bulunmasına ve mert oluşuna işaret eder. Düşte elinin uzadığını görmek kişi için kazanılacak muvaffakiyet, zafer, güç ve nüfus mananına gelir. Düşte amuda kalkmış iki elinden güç alarak yürüdüğünü gören kişi, sevdiklerinin ve aile fertlerinin sözüne değer veriyor ve onları önem veriyor, onların üzülmemesi için ihtidam gösteriyor demektir. Düşte kişinin eliyle karşılıklı olarak konuştuğunu görmesi sağ el ve sol el olarak değişir. Kişi şayet sağ eli ile karşılıklı olarak konuştuğunu görüyorsa, bu şahı için hayatın her anlamında güzel gelişmeler olacağına işaret eder. Şayet sol eli ile konuşuyorsa bu da çok yakınlarından veyahut aile fertlerinden bir darbe yiyeceği mananına gelir.

Rüyada Sağ El Görmek
Düşte sağ el görmek ailenin reisine, erkek evlada, ya da düş sahibinin yakınlık kurduğu kişilere işaret eder.

Rüyada Sol El Görmek
Rüyada sol el görmek anaç olan kişilere işaret eder. Sözgelimi anne, kız kardeş, abla, teyze ya da hala gibi.

Rüyada Elin Kesilmesi
Rüyada elin kesilmesi iyi değildir. Rüyasında elinin kesildiğini gören kişi, ailesindeki bir erkeği ya da çok iyi anlaştığı bir arkadaşını son yolculuğuna uğurlamak zorunda kalacak demektir. Bu düş yalnızca ölüme değil bu arada ayrılığa başka bir deyişle ilişkilerin kopmasına işaret eder.

Düşte Güzel El Görmek
Düşte güzel el görmek kişinin sanatçı ruhuna işaret eder. Düşünde güzel eller gören kişi başarılı ve herkes tarafından çok sevilen, yaptığı sanatla muvaffakiyet ve övgü toplayan kişi olacak demektir.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski