Rüyada El Feneri Görmek Anlamı

Rüyada el feneri görmek, kişinin sahip olduğu ilişkiye eskisinden daha çok önem vereceğini ve geçmişte yaptığı hatalardan ders alacağını, bilhassa ailesini kırdığı kimi konularda bağışlama dileyerek daha erdemli bir şekilde davranacağını, takdire şayan hareketleri sebebi  ile tüm hayatında muazzam bir farklık alana geleceğini ifade eder. İş hayatında güç sahibi olmanın ve azimle ilerlemenin de habercisidir.

Rüyada El Feneri İle Yürümek
Doğru bir evlilik yapacak olan düş sahibinin, iyi ve kötü gününde her vakit eşinden destek göreceğine ve aralarında dövüş, tartışma veyahut gönül kırgınlığı olmadan çok uzun yıllar beraber olacaklarına alamettir. Huzurlu bir yuvaya ve iş hayatına alamet olan rüya, kişinin adaletli davranan biri olacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına ve kendisini geliştirmek yerine farklıklara de kucak açacağına açıklanır.

Rüyada El Feneri Bulmak
Bir iş teşebbüsünde bulunacak olan kişinin, talihinin yaver gideceğini ve koşulların kendisinden yana olacağını bildirir. İyi talihin, mukadderattaki ehemmiyetli değişimin ve nasiplerin açılarak kişiye bolluk ve bereket dolu bir hayatın kapılarının açılacağının müjdesini verir. Aklen ve ruhen sıhhatli bir hayat sürecek olan rüya sahibinin sıkıntılardan uzak geçecek olan hayatında huzurun egemen olacağını, her konuda kuvvetli ve kararlı bir duruş sergileneceğini delalet eder.

Rüyada El Feneri Almak
Nefse hakim olmak, başkalarının lafıyla hareket etmemek ve her zaman aklın yolunda ilerlemek mananına gelen rüya, kişinin tüm fırsatları en mantıklı şekilde değerlendireceğini işaret eder.

0/Yorum Yaparsanız Seviniriz/Yorumunuz Var

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayınız.


Daha yeni Daha eski